Arhiv novic

  • 2010-12-01 11:37:52 - Ukinitev Informacijskega urada Sveta Evrope v Sloveniji več

  • 2010-11-30 09:20:06 - Novica: Svet Evrope z novo kampanjo proti spolnim zlorabam otrok več

  • 2010-11-24 11:11:52 - Novica: Več za zaščito otrok, žrtev spolnih zlorab več

Arhiv novic

Vse novice

Spolna zloraba Svoboden, da si to, kar si Vožnja pod vplivom drog Evropa je več, kot si misliš Natečaj Vsi smo otroci sveta Evropska konvencija o človekovih pravicah Wild Web Woods Spregovori proti diskriminaciji Dosta! Osvobodimo se predsodkov, spoznajmo Rome! Tvoje roke naj negujejo, ne kaznujejo 60 let Sveta Evrope Ustavimo nasilje nad ženskami Trgovanje z ljudmi Vsi drugačni - vsi enakopravni Varšavski vrh Evropsko sodišče za človekove pravice Konvencije

Tudi študentje za dobro otrok

16.10.2008, Ljubljana

Na letošnji Študentski areni, ki je od 14. do 16. oktobra potekala na Gospodarskem razstavišču, so obiskovalci, v večini študentje, ustvarjali na posebnih delavnicah.
V okviru vseevropske kampanje Sveta Evrope za prepoved telesnega kaznovanja otrok »Tvoje roke naj negujejo, ne kaznujejo. Dvigni svojo roko proti telesnemu kaznovanju!« je Zavod Enostavno Prijatelji v sodelovanju z Informacijskim uradom Sveta Evrope v Sloveniji pripravil tridnevne slikarske delavnice, kjer so študentje, mnogi med njimi bodoči starši, razmišljali o vzgoji otrok in svoje občutke zarisali s čopičem. Nastala so lepa in pomenljiva dela.

Vse novice