Arhiv novic

  • 2010-12-01 11:37:52 - Ukinitev Informacijskega urada Sveta Evrope v Sloveniji več

  • 2010-11-30 09:20:06 - Novica: Svet Evrope z novo kampanjo proti spolnim zlorabam otrok več

  • 2010-11-24 11:11:52 - Novica: Več za zaščito otrok, žrtev spolnih zlorab več

Arhiv novic

Vse novice

Spolna zloraba Svoboden, da si to, kar si Vožnja pod vplivom drog Evropa je več, kot si misliš Natečaj Vsi smo otroci sveta Evropska konvencija o človekovih pravicah Wild Web Woods Spregovori proti diskriminaciji Dosta! Osvobodimo se predsodkov, spoznajmo Rome! Tvoje roke naj negujejo, ne kaznujejo 60 let Sveta Evrope Ustavimo nasilje nad ženskami Trgovanje z ljudmi Vsi drugačni - vsi enakopravni Varšavski vrh Evropsko sodišče za človekove pravice Konvencije

Informacijski urad SE

01.12.2010, Ljubljana

Informacijski urad Sveta Evrope v RS se je decembru 2010 dokončno zaprl. Spletna stran je arhivirana na spletni strani www.svetevrope.si. Informacije o delovanju Sveta Evrope bodo še naprej dosegljive na mednarodni spletni strani organizacije www.coe.int.

Dovolite nama, da izkoristiva to priložnost za zahvalo vsem, ki ste naše dejavnosti zadnja tri leta aktivno spremljali, podpirali, se udeleževali naših dogodkov in na svoj način promovirali sporočila kampanj, kot so Ustavimo nasilje nad ženskami, Tvoje roke naj negujejo, ne kaznujejo. Dvigni svojo roko proti telesnemu kaznovanju!, Dosta! Osvobodimo se predsodkov, spoznajmo Rome, Spregovori proti diskriminaciji.

Kristina Plavšak Krajnc in Lenka Vojnovič