Arhiv novic

  • 2010-12-01 11:37:52 - Ukinitev Informacijskega urada Sveta Evrope v Sloveniji več

  • 2010-11-30 09:20:06 - Novica: Svet Evrope z novo kampanjo proti spolnim zlorabam otrok več

  • 2010-11-24 11:11:52 - Novica: Več za zaščito otrok, žrtev spolnih zlorab več

Arhiv novic

Vse novice

Spolna zloraba Svoboden, da si to, kar si Vožnja pod vplivom drog Evropa je več, kot si misliš Natečaj Vsi smo otroci sveta Evropska konvencija o človekovih pravicah Wild Web Woods Spregovori proti diskriminaciji Dosta! Osvobodimo se predsodkov, spoznajmo Rome! Tvoje roke naj negujejo, ne kaznujejo 60 let Sveta Evrope Ustavimo nasilje nad ženskami Trgovanje z ljudmi Vsi drugačni - vsi enakopravni Varšavski vrh Evropsko sodišče za človekove pravice Konvencije

Predsedovanje Odboru ministrov: Slovenija predstavi svoje prednostne usmeritve

12.05.2009, Madrid

Samuel Žbogar, slovenski zunanji minister in novi predsedujoči Odboru ministrov, je v svojem govoru na ministrskem zasedanju v Madridu, ki predstavlja 60. obletnico organizacije, naznanil, da so bile prioritete predsedovanja definirane v skladu s prizadevanji s Tretjega Vrha v Varšavi iz leta 2005.

Prioritete Slovenije temeljijo na štirih širokih tematikah, kot so promoviranje skupnih vrednot Sveta Evrope, krepitev varnosti evropskih državljanov, gradnja bolj človeške in vključujoče Evrope in pospeševanje sodelovanja z ostalimi mednarodnimi in evropskimi organizacijami in institucijami. (Več)

Govor Terryja Davisa
Predsedovanje
119. zasedanje odbora ministrov

 

 

Vse novice