Arhiv novic

  • 2010-12-01 11:37:52 - Ukinitev Informacijskega urada Sveta Evrope v Sloveniji več

  • 2010-11-30 09:20:06 - Novica: Svet Evrope z novo kampanjo proti spolnim zlorabam otrok več

  • 2010-11-24 11:11:52 - Novica: Več za zaščito otrok, žrtev spolnih zlorab več

Arhiv novic

Vse novice

Spolna zloraba Svoboden, da si to, kar si Vožnja pod vplivom drog Evropa je več, kot si misliš Natečaj Vsi smo otroci sveta Evropska konvencija o človekovih pravicah Wild Web Woods Spregovori proti diskriminaciji Dosta! Osvobodimo se predsodkov, spoznajmo Rome! Tvoje roke naj negujejo, ne kaznujejo 60 let Sveta Evrope Ustavimo nasilje nad ženskami Trgovanje z ljudmi Vsi drugačni - vsi enakopravni Varšavski vrh Evropsko sodišče za človekove pravice Konvencije

Opazovanje predsedniških volitev v Gruziji

04.01.2008, Strasbourg

Delegacija Parlamentarne skupščine Sveta Evrope (PACE), ki jo sestavlja 28 članov in jo vodi Mátyás Eörsi iz Madžarske, član politične skupine Zavezništvo liberalcev in demokratov za Evropo (ALDE), bo 5. januarja 2008, z opazovalci Organizacije za varnost in sodelovanje v Evropi (OVSE), Evropskega parlamenta ter Urada za demokratične institucije in človekove pravice OVSE-ja, spremljala potek predsedniških volitev v Gruziji.
Pred odhodom v različne kraje po državi, v katerih bodo spremljali potek volitev, se bodo člani delegacije srečali s predsedniškimi kandidati, predstavniki osrednje volilne komisije, nevladnih organizaciji in medijev.

V začetku decembra je v Gruzijo odpotovala predvolilna delegacija, ki je ugotovila, da je obnovitev zaupanja v demokratične volitev skupna odgovornost vseh političnih sil.

Resnične demokratične volitve in zaupanje javnosti so skupni interes vseh političnih sil in tudi države same, so poudarili člani delegacije.

 

Vse novice