Arhiv novic

  • 2010-12-01 11:37:52 - Ukinitev Informacijskega urada Sveta Evrope v Sloveniji več

  • 2010-11-30 09:20:06 - Novica: Svet Evrope z novo kampanjo proti spolnim zlorabam otrok več

  • 2010-11-24 11:11:52 - Novica: Več za zaščito otrok, žrtev spolnih zlorab več

Arhiv novic

Vse novice

Spolna zloraba Svoboden, da si to, kar si Vožnja pod vplivom drog Evropa je več, kot si misliš Natečaj Vsi smo otroci sveta Evropska konvencija o človekovih pravicah Wild Web Woods Spregovori proti diskriminaciji Dosta! Osvobodimo se predsodkov, spoznajmo Rome! Tvoje roke naj negujejo, ne kaznujejo 60 let Sveta Evrope Ustavimo nasilje nad ženskami Trgovanje z ljudmi Vsi drugačni - vsi enakopravni Varšavski vrh Evropsko sodišče za človekove pravice Konvencije

Novica: Zahvala dosedanjemu generalnemu sekretarju Sveta Evrope Terryju Davisu

03.09.2009, Ljubljana

Predsedujoči Odboru ministrov Sveta Evrope, zunanji minister Samuel Žbogar, se je v pismu zahvalil dosedanjemu generalnemu sekretarju Sveta Evrope Terryju Davisu za njegov trud in predanost organizaciji Sveta Evrope. Terry Davis, ki je svoj mandat zaključil 31. avgusta, je veliko pripomogel k promociji vrednot Sveta Evrope, katerim je bil tudi osebno predan.

Davis za zdaj še nima naslednika, zato je minister Žbogar izrazil upanje, da bo na jesenskem zasedanju Parlamentarne skupščine Sveta Evrope, ki bo potekalo konec septembra in začetek oktobra, vendarle prišlo do izvolitve novega generalnega sekretarja Sveta Evrope.

Vse novice