Arhiv novic

  • 2010-12-01 11:37:52 - Ukinitev Informacijskega urada Sveta Evrope v Sloveniji več

  • 2010-11-30 09:20:06 - Novica: Svet Evrope z novo kampanjo proti spolnim zlorabam otrok več

  • 2010-11-24 11:11:52 - Novica: Več za zaščito otrok, žrtev spolnih zlorab več

Arhiv novic

Vse novice

Spolna zloraba Svoboden, da si to, kar si Vožnja pod vplivom drog Evropa je več, kot si misliš Natečaj Vsi smo otroci sveta Evropska konvencija o človekovih pravicah Wild Web Woods Spregovori proti diskriminaciji Dosta! Osvobodimo se predsodkov, spoznajmo Rome! Tvoje roke naj negujejo, ne kaznujejo 60 let Sveta Evrope Ustavimo nasilje nad ženskami Trgovanje z ljudmi Vsi drugačni - vsi enakopravni Varšavski vrh Evropsko sodišče za človekove pravice Konvencije

Novica: Predsedujoči Odboru ministrov obsodil teroristični napad v Ingušiji

19.08.2009, Ljubljana

"Odločno obsojam teroristični napad v Nazranu v Rusiji. Z mislimi sem danes pri družinah žrtev, ki jim izrekam moje globoko sožalje", je v odzivu na ponedeljkov bombni napad v Nazranu zapisal predsedujoči Odboru ministrov Sveta Evrope, slovenski zunanji minister Samuel Žbogar.

"To je le eden v nizu napadov v zadnjih mesecih in pomeni stopnjevanje nasilja, ki ne izbira žrtev, saj so se med njimi znašli cello nedolžni otroci. Za tovrstna dejanja ni opravičila. Slovensko predsedstvo Odboru ministrov bo zato še naprej skrbno spremljalo razmere na severu Kavkaza."

Vse novice