Arhiv novic

  • 2010-12-01 11:37:52 - Ukinitev Informacijskega urada Sveta Evrope v Sloveniji več

  • 2010-11-30 09:20:06 - Novica: Svet Evrope z novo kampanjo proti spolnim zlorabam otrok več

  • 2010-11-24 11:11:52 - Novica: Več za zaščito otrok, žrtev spolnih zlorab več

Arhiv novic

Vse novice

Spolna zloraba Svoboden, da si to, kar si Vožnja pod vplivom drog Evropa je več, kot si misliš Natečaj Vsi smo otroci sveta Evropska konvencija o človekovih pravicah Wild Web Woods Spregovori proti diskriminaciji Dosta! Osvobodimo se predsodkov, spoznajmo Rome! Tvoje roke naj negujejo, ne kaznujejo 60 let Sveta Evrope Ustavimo nasilje nad ženskami Trgovanje z ljudmi Vsi drugačni - vsi enakopravni Varšavski vrh Evropsko sodišče za človekove pravice Konvencije

Novica: O stereotipih, rasizmu in diskriminaciji kmalu v parlamentu

16.03.2010, Ljubljana

Predstavniki otroških parlamentov iz cele Slovenije so se danes zbrali v Ljubljani z namenom, da se dogovorijo še o zadnjih podrobnostih za zasedanje Nacionalnega otroškega parlamenta, ki bo v ponedeljek, 22. marca v Državnem zboru.

Tema letošnjega otroškega parlamenta so stereotipi, rasizem in diskriminacija. V pozdravnem nagovoru je izbor tako zahtevne a vedno aktualne teme pozdravila tudi gostiteljica današnjega srečanja mag. Kristina Plavšak Krajnc, direktorica Informacijskega urada Sveta Evrope.

Letos otroški parlament, ki pomembno razvija in krepi aktivno participacijo otrok, v Sloveniji praznuje že svojo 20. obletnico.

 

Vse novice