Arhiv novic

  • 2010-12-01 11:37:52 - Ukinitev Informacijskega urada Sveta Evrope v Sloveniji več

  • 2010-11-30 09:20:06 - Novica: Svet Evrope z novo kampanjo proti spolnim zlorabam otrok več

  • 2010-11-24 11:11:52 - Novica: Več za zaščito otrok, žrtev spolnih zlorab več

Arhiv novic

Vse novice

Spolna zloraba Svoboden, da si to, kar si Vožnja pod vplivom drog Evropa je več, kot si misliš Natečaj Vsi smo otroci sveta Evropska konvencija o človekovih pravicah Wild Web Woods Spregovori proti diskriminaciji Dosta! Osvobodimo se predsodkov, spoznajmo Rome! Tvoje roke naj negujejo, ne kaznujejo 60 let Sveta Evrope Ustavimo nasilje nad ženskami Trgovanje z ljudmi Vsi drugačni - vsi enakopravni Varšavski vrh Evropsko sodišče za človekove pravice Konvencije

Novica: Javna obravnava o postopkih ob pandemiji nove gripe

26.01.2010, Strasbourg

Javna parlamentarna obravnava z naslovom »Postopki ob pandemiji H1N1: potrebno več preglednosti?« je potekala v Strasbourgu, v torek 26. januarja med 8.15 in 10. uro, ob robu plenarnega zasedanja Parlamentarne skupščine Sveta Evrope (PACE). Obravnavi je sledila novinarska konferenca.

Na obravnavi, ki jo je organiziral Odbor PACE za socialne, zdravstvene in družinske zadeve, so sodelovali predstavniki Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) in predstavniki evropskih proizvajalcev cepiv, kot tudi neodvisni zdravstveni strokovnjaki.

Nekateri člani PACE, vključno s predsednikom Pododbora za zdravstvo Wolfgangom Wodargom (Nemčija, SOC), so decembra s pobudo zahtevali, da skupščina obravnava to vprašanje.

Izjave sodelujočih
Galerija fotografij
Video posnetek obravnave

Video posnetek novinarske konference

Vse novice