Arhiv novic

  • 2010-12-01 11:37:52 - Ukinitev Informacijskega urada Sveta Evrope v Sloveniji več

  • 2010-11-30 09:20:06 - Novica: Svet Evrope z novo kampanjo proti spolnim zlorabam otrok več

  • 2010-11-24 11:11:52 - Novica: Več za zaščito otrok, žrtev spolnih zlorab več

Arhiv novic

Vse novice

Spolna zloraba Svoboden, da si to, kar si Vožnja pod vplivom drog Evropa je več, kot si misliš Natečaj Vsi smo otroci sveta Evropska konvencija o človekovih pravicah Wild Web Woods Spregovori proti diskriminaciji Dosta! Osvobodimo se predsodkov, spoznajmo Rome! Tvoje roke naj negujejo, ne kaznujejo 60 let Sveta Evrope Ustavimo nasilje nad ženskami Trgovanje z ljudmi Vsi drugačni - vsi enakopravni Varšavski vrh Evropsko sodišče za človekove pravice Konvencije

Konferenca o medicinski odgovornosti

02.06.2008, Strasbourg

Predstavniki zdravstvenih in pravnih poklicev, zavarovalnic, združenj bolnikov in potrošnikov ter civilne družbe se bodo 2. in 3. junija udeležili konference v Strasbourgu, na kateri bodo razpravljali o odgovornosti medicine v Evropi, alternativnih oblikah reševanja sporov, mediaciji ter financiranju kompenzacij. Da bi uspešneje preprečevali medicinske napake in izboljšali kvaliteto oskrbe, bodo govorili bodo tudi o vzrokih zanje.
V zadnjih 20. letih se je število pritožb pacientov občutno povečalo, zato mnogi izgubljajo zaupanje v zdravniški poklic, naraslo je tudi število pritožb na sodišča.

Več

Vse novice