Arhiv novic

  • 2010-12-01 11:37:52 - Ukinitev Informacijskega urada Sveta Evrope v Sloveniji več

  • 2010-11-30 09:20:06 - Novica: Svet Evrope z novo kampanjo proti spolnim zlorabam otrok več

  • 2010-11-24 11:11:52 - Novica: Več za zaščito otrok, žrtev spolnih zlorab več

Arhiv novic

Vse novice

Spolna zloraba Svoboden, da si to, kar si Vožnja pod vplivom drog Evropa je več, kot si misliš Natečaj Vsi smo otroci sveta Evropska konvencija o človekovih pravicah Wild Web Woods Spregovori proti diskriminaciji Dosta! Osvobodimo se predsodkov, spoznajmo Rome! Tvoje roke naj negujejo, ne kaznujejo 60 let Sveta Evrope Ustavimo nasilje nad ženskami Trgovanje z ljudmi Vsi drugačni - vsi enakopravni Varšavski vrh Evropsko sodišče za človekove pravice Konvencije

Izobraževanje romskih otrok in mladine: konferenca Sveta Evrope v Bratislavi

09.04.2008, Bratislava

»Izobraževanje in usposabljanje romskih otrok in mladine: pot naprej« je tema konference v Bratislavi, ki jo soorganizirata Svet Evrope in Slovaška, predsedujoča Odboru ministrov. Dvodnevna konferenca se je začela 8. aprila, na Mednarodni dan Romov. Udeleženci izmenjujejo izkušnje in ocenjujejo prakse, prirejene za potrebe poučevanja romskih skupnosti in potujočih skupin.
Konferenca je tudi priložnost za razpravo o združljivosti obstoječih ali načrtovanih politik in praks s politikami Sveta Evrope na eni strani, ter z nacionalnimi in mednarodnimi instrumenti o človekovih pravicah in boju proti diskriminaciji na drugi.

Več

Vse novice