Arhiv novic

  • 2010-12-01 11:37:52 - Ukinitev Informacijskega urada Sveta Evrope v Sloveniji več

  • 2010-11-30 09:20:06 - Novica: Svet Evrope z novo kampanjo proti spolnim zlorabam otrok več

  • 2010-11-24 11:11:52 - Novica: Več za zaščito otrok, žrtev spolnih zlorab več

Arhiv novic

Vse novice

Spolna zloraba Svoboden, da si to, kar si Vožnja pod vplivom drog Evropa je več, kot si misliš Natečaj Vsi smo otroci sveta Evropska konvencija o človekovih pravicah Wild Web Woods Spregovori proti diskriminaciji Dosta! Osvobodimo se predsodkov, spoznajmo Rome! Tvoje roke naj negujejo, ne kaznujejo 60 let Sveta Evrope Ustavimo nasilje nad ženskami Trgovanje z ljudmi Vsi drugačni - vsi enakopravni Varšavski vrh Evropsko sodišče za človekove pravice Konvencije

Ženske in medkulturni dialog

11.04.2007, Strasbourg

Temeljni cilj posvetovanja »Ženske in medkulturni dialog«, ki bo 14. in 15. aprila potekalo v Ženevi, je večje sodelovanje žensk v medkulturnem dialogu. Soorganizatorji posveta so Inštitu za razvojne študije, Generalni direktorat za izobraževanje, kulturo in dediščino, mladino in šport Sveta Evrope ter Center Sever-Jug.
Posveta v Ženevi se bo udeležilo štirideset strokovnjakov in strokovnjakinj iz vse Evrope. Sodi v okvir razprav, katerih namen je izoblikovanje »Bele knjige o medkulturnem dialogu«, ki bo temelj za pripravo smernic, analitičnih in metodoloških osnutkov za spodbujanje medkulturnega dialoga.

Vse novice