Arhiv novic

  • 2010-12-01 11:37:52 - Ukinitev Informacijskega urada Sveta Evrope v Sloveniji več

  • 2010-11-30 09:20:06 - Novica: Svet Evrope z novo kampanjo proti spolnim zlorabam otrok več

  • 2010-11-24 11:11:52 - Novica: Več za zaščito otrok, žrtev spolnih zlorab več

Arhiv novic

Vse novice

Spolna zloraba Svoboden, da si to, kar si Vožnja pod vplivom drog Evropa je več, kot si misliš Natečaj Vsi smo otroci sveta Evropska konvencija o človekovih pravicah Wild Web Woods Spregovori proti diskriminaciji Dosta! Osvobodimo se predsodkov, spoznajmo Rome! Tvoje roke naj negujejo, ne kaznujejo 60 let Sveta Evrope Ustavimo nasilje nad ženskami Trgovanje z ljudmi Vsi drugačni - vsi enakopravni Varšavski vrh Evropsko sodišče za človekove pravice Konvencije

Terry Davis: “Dobro lokalno in regionalno upravljanje je ključnega pomena za “zaupanje” državljanov

16.10.2007, Strasbourg

V španskem mestu Valecia od 15. do 16. oktobra poteka konferenca ministrov, pristojnih za lokalno samoupravo držav članic Sveta Evrope.
Udeležence je na začetku konference nagovoril generalni sekretar SE Terry Davis, ki je poudaril, da "bodo ljudje sodelovali v javnem življenju in zaupali institucijam le, če bodo delovale demokratično - predvsem v mestih, okoljih in vaseh, kjer živijo. (...) Kot predstavnik na tej ravni sem spoznal, da je ključnega pomena za zaupanje in podporo ljudi dobro upravljanje, to je demokratično, učinkovito, ustrezno, pregledno in odgovorno."

 

Vse novice