Arhiv novic

  • 2010-12-01 11:37:52 - Ukinitev Informacijskega urada Sveta Evrope v Sloveniji več

  • 2010-11-30 09:20:06 - Novica: Svet Evrope z novo kampanjo proti spolnim zlorabam otrok več

  • 2010-11-24 11:11:52 - Novica: Več za zaščito otrok, žrtev spolnih zlorab več

Arhiv novic

Vse novice

Spolna zloraba Svoboden, da si to, kar si Vožnja pod vplivom drog Evropa je več, kot si misliš Natečaj Vsi smo otroci sveta Evropska konvencija o človekovih pravicah Wild Web Woods Spregovori proti diskriminaciji Dosta! Osvobodimo se predsodkov, spoznajmo Rome! Tvoje roke naj negujejo, ne kaznujejo 60 let Sveta Evrope Ustavimo nasilje nad ženskami Trgovanje z ljudmi Vsi drugačni - vsi enakopravni Varšavski vrh Evropsko sodišče za človekove pravice Konvencije
COE

Izobraževanje, kultura in kulturna dediščina, mladina in šport

COE

Avdiovizualni observatorij

Observatorij je bil ustanovljen leta 1992 na podlagi delnega sporazuma. Zbira, obdeluje in razširja informacije o razvoju dogodkov na trgu, na pravnem področju in na področju virov – torej na treh ključnih strateških področjih avdio-vizualne dejavnosti v Evropi.

Zbirajo se informacije iz 36 evropskih držav, ki so trenutno članice Observatorija, in iz Evropske komisije. Informacije se objavljajo v letnem Statističnem almanahu in v pravni reviji Iris.

Spletna stran Observatorija vsebuje vrsto referenčnih datotek in povezav na druge strani.

Glavni uporabniki storitev Observatorija so strokovnjaki, ki delajo na avdio-vizualnem področju v Evropi, ter javni organi in države članice.

Za ogled spletne strani Avdiovizualnega observatorija kliknite tukaj